Bereikbaarheid terrein V.V. “Oranjeplein-Postduiven"

Algemeen:

Het sportterrein van de V.V. “Oranjeplein-Postduiven” is gelegen aan de Madesteinweg 13, 2553 EC te ’s-Gravenhage

Met eigen vervoer

Vanaf: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht:

Komende vanuit de richting Utrecht op de A12 of vanuit de richting Rotterdam op de A13 of vanuit de richting Amsterdam op de A4, volg de wegbewijzering naar DenHaag Zuid (A4) en neem afslag nummer 12

Na de afslag houdt u rechts aan en komt u op de Wippolderlaan en volgt u deze weg gedurende ca. 8 km (tot aan de Monsterseweg) ondertussen passeert u het 1e stoplicht (afslag Wateringseveld) en het 2e stoplicht (WBC, Waterings Bedrijven Centrum) en komt u bij het 3e stoplicht Den Haag binnen bij de kruising met de Erasmusweg en rijdt rechtdoor, hier wordt de weg Lozerlaan, U passeert aan de linkerkant 4 grote flats met een ster, cirkel, vierkant en driehoek schildering, ook passeert u links het schaatscentrum “De Uithof”, hierna is aan de rechterzijde een benzinestation. Ook dan rijdt u rechtdoor bij het stoplicht (l.a. is Nieuweweg richting Poeldijk). Na 600 meter rijdt u onder een (roestige) fietsovergang boven de weg door, en na weer 600 meter sorteert u voor het stoplicht voor om linksaf te slaan naar de Monsterseweg richting Monster, zie verder Monsterseweg


Vanaf: A44/N44

Komt u vanaf Amsterdam/Leiden via de A44, dan volgt u de borden van de rondweg rondom ’s-Gravenhage naar Kijkduin.
Bij Kijkduin slaat u linksaf naar Monster, Loosduinen en richting A4.
Na ca. 2 km komt u bij de stoplichten waar u naar rechts kan voor de richting Monster, volg verder MonstersewegMonsterseweg

Na 500 meter slaat u linksaf de Madesteinweg op, na 200 meter rechtsaf de toegangsweg naar het sportpark in slaan en na 200 meter is aan de linkerzijde de brug welke toegang tot het terrein geeft.Met openbaar vervoer

HTM Tramlijn 2, Centraal Station - Kraayenstein

Dienstregeling: (ma t/m vr en za 10 minuten dienst, zo 15 minuten dienst), uitstappen halte “Loosduinse Hoofdstraat”, ca. 50 meter terug lopen en linksaf de Loosduinse Hoofdstraat in, loop steeds rechtdoor (via het winkelcentrum) naar de Monsterseweg.
De oversteek met de stoplichten is de Ockenburghstraat c.q. Verlengde Lozerlaan, op de Monsterseweg passeert u aan de rechterzijde Tuincentrum Ockenburgh en de ingangsbrug van Park Ockenburgh.
Na in totaal 1,5 km lopen, (vanaf de tramhalte) linksaf de Madesteinweg in, na 200 meter rechtsaf de oprijlaan in en na 200 meter linksaf de brug over.
Totale loopafstand 2 kilometer.

Alternatief is bij de halte “Buitentuinen” over te stappen op Veolia buslijn 31.


HTM RandstadRail 3, Centraal Station - Loosduinen

Dienstregeling: (ma t/m vr en za 10 minuten dienst, zo 12 minuten dienst), uitstappen eindpunt Arnold Spoelplein, loop ca 50 meter in de rijrichting van de tram en sla rechtsaf de Symfoniestraat in, loop 300 meter tot aan het eind van deze straat en sla linksaf, na 50 meter de Loosduinse Hoofdstraat oversteken en rechtsaf slaan en de Ockenburghstraat c.q. Verlengde Lozerlaan oversteken en de Monsterseweg inlopen.
Op de Monsterseweg passeert u aan de rechterzijde Tuincentrum Ockenburgh en de ingangsbrug van Park Ockenburgh. Na in totaal 1 km lopen (vanaf de tramhalte) linksaf de Madesteinweg in, na 200 meter rechtsaf de oprijlaan in en na 200 meter linksaf de brug over.
Totale loopafstand 1,5 kilometer.

Alternatief is bij het eindpunt, halte “Arnold Spoelplein”, over te stappen op Veolia buslijn 31.

HTM Buslijn 26 (Station Hollands Spoor – Kijkduin)

Dienstregeling: (gehele week 15 minuten dienst), uitstappen halte Arnold Spoelplein, loop in de rijrichting van de bus na 50 meter de Symfoniestraat in, loop 300 meter tot aan het eind van deze straat en sla linksaf, na 50 meter de Loosduinse Hoofdstraat oversteken en rechtsaf slaan en de Ockenburghstraat c.q. Verlengde Lozerlaan oversteken en de Monsterseweg inlopen.
Op de Monsterseweg passeert u aan de rechterzijde Tuincentrum Ockenburgh en de ingangsbrug van Park Ockenburgh. Na in totaal 1 km lopen (vanaf de tramhalte) linksaf de Madesteinweg in, na 200 meter rechtsaf de oprijlaan in en na 200 meter linksaf de brug over.
Totale loopafstand 1,5 kilometer.
P.S. : doordeweeks rijdt deze buslijn op de dag van en naar Voorburg Station

Alternatief is bij de halte “Arnold Spoelplein”, over te stappen op Veolia buslijn 31.

Veolia buslijn 31 (Den Haag Zuidwest – Hoek van Holland)

Dienstregeling: Deze bus vertrekt vanaf het OV knooppunt "Leyenburg" de gehele week tot ca. 19:00 uur, volgens 30 minuten dienst (hierna minder ritten per uur).
Uitstappen bij de 8e halte “Ockenrode”, loop 100 meter terug en steek rechtsaf de Monsterseweg over en vervolg rechtdoor de Madesteinweg in, na 200 meter rechtsaf de oprijlaan in en na 200 meter linksaf de brug over.
Totale loopafstand 500 meter.

Let op:
Indien bij de halte "Buitentuinen" wordt overgestapt vanaf Tramlijn 2, dan is de halte "Ockenrode" de 5e halte.
Indien bij de halte "Arnold Spoelplein" wordt overgestapt vanaf RandstadRail 3 of Buslijn 26, dan is de halte "Ockenrode" de 3e halte.


Validate CSS! download acrobat