Sponsor informatie - Seizoen 2013-2014


Op uitnodiging van Ruitenheer AZ-ADO Den Haag bijgewoond Lees meer...

1 april 2014 - Sponsor bijdrage van de firma Spijker
De firma Spijker (Klimaatservice) heeft ervoor gezorgd dat de koelcel in de kantine weer naar behoren functioneert. Ook is de warmwater voorziening voor de douches in de kleedkamers weer in orde. Een staaltje vakmanschap van deze firma. Als tegenprestatie is er een reclamebord in de maak, die binnen afzienbare tijd een plekje rond het veld zal krijgen.
10 feb. 2014 - Twee nieuwe sponsors.
Door bemiddeling van twee niet nader te noemen leden hebben wij weer een toezegging van twee nieuwe sponsors. De 1e sponsor is autobedrijf AutoKliniek uit Den Haag die naast de coachjassen ook een 6 meter bord gaat sponsoren en de 2e sponsor is Interconsultants uit Amsterdam. Hier zijn wij als vereniging uiteraard heel blij mee.
Restricties sponsor contacten
Naast de geweldige berichten over onze nieuwe sponsors zijn hier natuurlijk ook de nodige voorwaarden aan verbonden. Hoe goed bedoeld dan ook is het niemand van onze vereniging toegestaan om zelfstandig contacten te leggen met andere sponsors. Onze nieuwe sponsors zullen dan ook niet aarzelen om de overeenkomst per direct te beŽindigen. Om genoemde problemen te voorkomen dienen alle contacten via de sponsorcommissie te verlopen. Hopelijk heeft iedereen begrip voor genoemd standpunt.
Nieuwe hoofd- en kleding sponsors voor de komende 3 jaar !!
Afgelopen vrijdag 21/6 waren Peter en Kees van de sponsorcommisie naar Almere afgereisd om de besprekingen betreffende een sponsorovereenkomst met een drietal bedrijven af te ronden. In eerdere gesprek hadden beide partijen al kennis met elkaar gemaakt. Achteraf is gebleken dat deze kennismaking met wederzijdse genoegen had plaatsgevonden. Via mail verkeer werden verdere bijzonderheden uitgewisseld. Nadat afgelopen vrijdag in het gesprek met de heren Commercieel Directeur Willem Miermans van JM Sport en Marketing (vertegenwoordigt Ruitenheer en Dry Works) en eigenaar Erwin de Ruiter van Logowear de ontbrekende puntjes op de I waren gezet konden de handen worden geschud en was de club verzekerd van de ondersteuning van drie hele mooie sponsors voor de komende 3 jaar Onze nieuwe kledingsponsors worden de bedrijven Dry Works, Ruitenheer en Logowear. Omdat Dry Works de club ook nog financiŽel gaat ondersteunen is met de directeur Frank Witteman in een eerder gesprek afgesproken dat Dry Works voor een periode van 3 jaar de hoofdsponsor wordt. In het sponsorpakket is ook nog afgesproken dat de firma Kooistra & terBorgh de (prima smakende) koffie gaat leveren gedurende de duur van het afgesloten contract.
Tevens hebben Peter en Kees gisteren samen met Erwin en Willem de nieuwe kleding voor de komende periode uitgezocht en denken zelf dat zij hier volledig in geslaagd zijn. De kwaliteit en uitstraling van de kleding is top. Als alles goed gaat is deze kleding voor 1 augustus beschikbaar en zullen alle elftallen tiptop gekleed het nieuwe seizoen ingaan.
Voor informatie over onze reclameborden zoals afmetingen, prijzen e.d. klikt u
hier.
Wilt u een video van de reclameborden bekijken, zoals die in september 2012 rond het veld gemonteerd waren, dan klikt u hier.

Heeft u andere vragen betreffende de sponsoring van onze vereniging, dan kunt u een mail sturen naar de sponsorcommissie. Klik hier om de mail client op te starten.
Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar en wel via 06-17740025 (Kees de Mos) en/of 06-81921922 (Peter Oldenburg)
Validate CSS! download acrobat